Glasrenovatie door polijsten

Glas polijsten

Glas polijsten door KVS Nederland

Ruim 20 jaar ervaring in professionele glasrenovatie d.m.v polijsten

Glas is om doorheen te kijken, en dat gaat het beste als het schoon is, simpel. Al is het dan niet ieders hobby, bij normale vervuiling volstaat zemen en is glas polijsten niet nodig. Desnoods kan de glazenwasser er voor zorgen dat uw ramen mooi schoon zijn.

Maar wat als schoonmaken niet helpt? Als de vervuiling zo sterk is dat eindeloos poetsen en zemen geen zoden meer aan de dijk zet, of wanneer de vervuiling het glas zelfs heeft aangetast?

Dan biedt KVS Nederland uitkomst door uw glas te polijsten. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in glas polijsten en we hebben hiervoor ons eigen, unieke systeem ontwikkeld.

glas polijsten
Glas polijsten door KVS Nederland

Uw glas professioneel laten polijsten door KVS Nederland

Glas polijsten doen wij in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. We hebben een groot aantal vaste klanten, maar elke nieuwe klant is vanzelfsprekend van harte welkom.

Uiteraard nemen wij graag grote klussen aan, maar de omvang van een opdracht is bij ons van ondergeschikt belang. Wij hechten veel waarde aan resultaat en tevreden klanten en hiervoor komen wij met hetzelfde plezier vakkundig en professioneel glas polijsten bij een particuliere opdrachtgever als bij een grote, zakelijke klant.

KVS Nederland is het scherpst geprijsd in glasrenovatie

Glas polijsten is altijd goedkoper dan vervanging en renovatie is mogelijk bij krassen, aanslag en cementsluier

Vooraf een duidelijke offerte met scherpe tarieven, altijd snel en geheel vrijblijvend. U zult niet eerste zijn die we hiermee op een positieve manier verbaasd doen staan.

Wij behoren niet alleen tot de goedkoopste glasrenoveerders, maar ook tot de beste. Dus wij kunnen niet alleen qua prijs concurreren met elke andere dienstverlener in onze markt, maar zeker ook wanneer het gaat om kwaliteit, vakmanschap, service en garantie.

Polijsten van krassen, beschadigingen, aanslag en cementsluier

Wij polijsten naast enkel glas en isolatieglas vrijwel elk glazen oppervlak, ongeacht dikte en toepassing.

Glas polijsten biedt uitkomst bij verschillende problemen. Sterker nog, bij de meeste van deze problemen is polijsten de enige echte oplossing.

Wanneer u krassen heeft in ramen of andere glazen oppervlakken, dan betekent dit dat het glas is beschadigd. Op de plaats van de kras is als het ware een stukje glas weg. Dit is alleen op te lossen door het oppervlak te polijsten.

Ook hardnekkige kalkaanslag is met polijsten weg te halen, met als bijkomend voordeel dat het glas heel glad wordt gepolijst waardoor toekomstige vervuiling veel minder goed kan hechten op het glas.

Cementsluier is ook een vorm van beschadiging. De zuren in de vervuiling hebben het glas aangetast, en al lijkt het dat de vervuiling op het glas zit, in werkelijkheid is het dus het glas zelf wat niet meer helder is. Ook dit is door middel van glas polijsten helemaal op te lossen.

KVS Nederland renoveert glas door heel... Nederland

Onze naam zegt het al, heel Nederland zien wij als werkgebied. We zijn gevestigd in Zuilichem, gemeente Zaltbommel, op de grens van de provincies Gelderland, Brabant en Zuid Holland. Door onze centrale ligging is het voor ons makkelijk om ons dienstverlening aan te bieden door het hele land.

Waar u dus ook woont of met uw bedrijf gevestigd bent in Nederland, wij komen overal. Dus zoekt u een specialist om glas te polijsten, dan komen we graag ook bij u.

Offerte aanvragen voor het polijsten van glas

Met het offerte formulier kunt u snel en eenvoudig een advies of een offerte aanvragen met betrekking tot het laten polijsten van uw glas.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Aarzel daarom niet, vul het formulier in en laat u, net als vele klanten die u voorgingen, ook positief verrassen door onze scherpe tarieven.

offerte glas polijsten

Vul het formulier volledig in en ontvang direct een vrijblijvende offerte

    Naam: *

    Woonplaats: *

    Telefoon: *

    Email: *

    Advies of offerte voor: *