Krassen en beschadigingen in glas verwijderen

Krassen in glas verwijderen

KVS Nederland verwijdert krassen in glas

Ruim 20 jaar ervaring in professionele krasverwijdering uit glas d.m.v polijsten

Niets zo storend als een kras in een ruit. Als je ‘m eenmaal hebt gezien dan blijf je ‘m zien, en vanaf dat moment neemt de ergernis langzaam maar zeker toe.

Laat ons daarom een eind maken aan deze ergernis en laat uw ramen weer krasvrij maken. Wij kunnen vrijwel alle krassen in glas verwijderen, ook diepe krassen, en dat nagenoeg onzichtbaar.

Glaskrassen en andere beschadigingen verwijderen we door middel van polijsten, met behulp van een door onszelf ontwikkeld, uniek systeem.

Krassen in glas verwijderen
Krassen in glas verwijderen door KVS Nederland

Krassen in glas professioneel verwijderd door KVS, bij particulier en bedrijf

KVS Nederland werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. We hebben een groot aantal vaste klanten, maar elke nieuwe klant is vanzelfsprekend van harte welkom. Ons motto is dan ook: Nederland krasvrij!

Het maakt voor ons niet uit of u nou 30 ramen in een kantoorpand heeft die helemaal gepolijst moeten worden, of een klein krasje in een klein ruitje in een klein huisje. Wij komen met hetzelfde plezier, en iedereen is bij ons zeker van dezelfde, uitstekende service en natuurlijk onze unieke tevredenheidsgarantie.

KVS Nederland is de scherpst geprijsde krasverwijderaar

Het verwijderen van krassen uit uw ramen kost u slechts een fractie van wat vervanging u zou kosten

KVS Nederland doet altijd vooraf prijsopgave. Een duidelijk offerte met scherpe tarieven, altijd snel en geheel vrijblijvend.

Wij behoren niet alleen tot de goedkoopste aanbieders, maar ook tot de beste. Dus wij kunnen niet alleen qua prijs concurreren met elke andere krasverwijderaar, maar zeker ook wanneer het gaat om kwaliteit, vakmanschap, service en garantie.

Wij behandelen alle soorten glas, en vrijwel elke beschadiging

Bijna elk glazen oppervlak is door ons te behandelen. Dunne ruiten of dikke ruiten, enkel glas en dubbel glas, het maakt voor ons niks uit. En of het nou een raampje in een woning betreft, een etalageruit in een winkel of bijvoorbeeld een hele rij ramen in een kantoor- of bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat krassen en andere beschadigingen onzichtbaar worden weggewerkt.

Glasrenovatie door heel Nederland

KVS Nederland is gevestigd in Zuilichem, gemeente Zaltbommel, op de grens van de provincies Gelderland, Brabant en Zuid Holland. Door onze centrale ligging is het voor ons makkelijk om ons dienstverlening aan te bieden door het hele land.

Waar u dus ook woont of met uw bedrijf gevestigd bent in Nederland, u kunt altijd gebruik maken van de diensten van KVS Nederland. Wij verwijderen krassen en andere beschadigingen uit glas, en aanslag en cementsluier van glas. Ook voor u gaan we graag aan de slag!

Offerte aanvragen voor het verwijderen van krassen in glas

Met het offerte formulier kunt u snel en eenvoudig een advies of een offerte aanvragen met betrekking tot het verwijderen van krassen uit uw ramen.

Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Aarzel daarom niet, vul het formulier in en laat u, net als vele klanten die u voorgingen, ook positief verrassen door onze scherpe tarieven.

Offerte aanvragen voor verwijderen van krassen in glas

Vul het formulier volledig in en ontvang direct een vrijblijvende offerte

    Naam: *

    Woonplaats: *

    Telefoon: *

    Email: *

    Advies of offerte voor: *